Yingkou Sanxing Group

Uudised

Príomhbhuntáistí Sanxing Zhenyan SP
Vabastusaeg: 2020-07-27 13:56:15  Löögid: 5


  Real Rock Spadvantace 1: Tugev kaunistus, paks pasta pinnakatted imiteerivad looduslik kivi, marmor ja graniit.Looduslik värv, tekstuuri looduslik kivi, erinevad rida ruut disain, võib pakkuda erinevaid kolmemõõtmelisi kujundeid muster struktuur, saab visuaalselt rõhutada elegantsi ja pidulik ilu kogu hoone, ja on parim asendus kuivamise kivi välised seinad.


Real Rock SPadvantage 2: Lai rakendus


Seda saab kasutada metalli, tsementtellise seina, vahu, kipsi, alumiiniumplaadi, klaasi ja muude baaspindade jaoks ning seda saab värvida vastavalt hoone kujule.


Eelis 3: Veepõhine keskkonnakaitse


Veel põhineva emulsiooni kasutamine ei ole mürgine ja keskkonnasõbralik ning vastab inimestele ja35;39; keskkonnakaitse nõuetele.


Eelis 4: Hea plekkresistentsus


90%-st mustusest on raske kinni pidada.Kui vihm on selle ära pesnud, on see sama ere kui uus ja käsitsi puhastamine on lihtsam.


Eelis viis: pikk eluiga


Teeninduselu võib olla nii pikk kui 25-aastane.


Kuues eelis: majanduslik


Hea kvaliteediga SP tegelik kivivärv, turuhind ruutmeetri kohta on umbes 70-150 yuan (kaasa arvatud ehitus), kuiv rippuv kivi, sealhulgas paigaldustasu on vähemalt 400 yuan/ruut meeter või rohkem, odavaim SP tegelik kivi värvi materjali kulu on ainult 15- Kell 25 yuan, SP Real Rock Paint on absoluutne kulutõhus eelis.


Seitsmes eelis: ei mingeid turvariske


Välisseinal rippuva kivi kuivuse kasutamine koormab tuhandeid tonne lisakoormust, mis seab tõsiselt ohtu elu ja vara.SP tõeline kivivärv kasutab 4-5㎏/㎡, mis moodustab ainult kivi kaalu ühe/30.Sellel on tugev haare ja see ei kao tervikuna, mis tagab tõhusalt ohutuse.


Eelmine: Polüuretaani pihustamise peamise...

Järgmine: Kuidas parandada alumiinium magne...